Kupovina putem Internet web-trgovine

Plaćanje proizvoda moguće je izvršiti debitnom ili kreditnom karticom isključivo putem Internet trgovine. Također, proizvod je moguće platiti puzećem, odnosno prilikom zaprimanja paketa od strane kurirske službe (GLS Croatia).Prodavatelj izdaje račun elektronskim putem (e-mail) u obliku PDF datoteke te je isti moguće pronaći unutar korisničkog računa. Ukoliko niste zaprimili račun, molimo Vas obratite nam se e-mailom na: webshop@ocv.hr. Cijene u Internet trgovini su izražene u kunama i uključuju PDV.

Plaćanje debitnim ili kreditnim karticama

  • Proizvode naručene putem Internet trgovine moguće je platiti Visa, Mastercard ili Maestro karticama.
  • Prilikom plaćanja karticom nakon što kupac potvrdi narudžbu, biti će preusmjeren na stranicu banke na kojoj vrši unos podataka s kartice i obavlja plaćanje. Ako je transakcija uspješno provedena kupac će ponovno biti preusmjeren na stranicu www.ocv.hr uz obavijest za uspješno obavljenu transakciju. U slučaju da transakcija nije uspješno provedena, kupac će dobiti povratnu informaciju i moći će ponoviti postupak ili promijeniti način plaćanja.
  • Prilikom plaćanja karticom važno je napomenuti da će cijena naručene robe biti rezervirana na računu kupca i biti naplaćena u trenutku kad narudžba bude potvrđena od strane prodavatelja. Cijena naručene robe biti će rezervirana na računu kupca i biti naplaćena u trenutku kad narudžba bude potvrđena od strane prodavatelja.
  • Kreditnim karticama jednokratno: Diners, Discover, MasterCard, VISA
  • Kreditnim karticama obročno: Diners, Mastercard, Visa karticama banaka PBZ, Visa Premium, ZABA, Erste bank
  • Debitnim karticama jednokratno: Maestro, Visa, Mastercard

Plaćanje pouzećem
Proizvode naručene putem Internet trgovine moguće je pouzećem. Prilikom dodavanja proizvoda u košaricu, potrebno je odabrati „Plaćanje puzećem“. Nakon slanja narudžbe od strane Kupca, a zatim i potvrde o narudžbi od strane Prodavatelja, paket će biti poslan prema smjernicama koji su navedeni u odjeljku „Dostava“. Prilikom zaprimanja paketa od strane kurirske službe (GLS Croatia), Kupcu će biti uručen račun, koji je prethodno zaprimio na e-mail te će mu biti naplaćen dogovoreni iznos.

Sigurnost pri plaćanju
Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna i u skladu s zakonskim regulativama. Za plaćanje putem Internet trgovine (https://ocv.hr) kreditnim ili debitnim karticama plaćanje koristimo T-Com Pay Way Gateway servis za internet naplatu.

T-Com Pay Way primjenjuje suvremene standarde pri zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (engl. Firewalla).