Zašto odabrati Očni centar Visus?

 1. Velik izbor proizvoda – preko 500 dostupnih modela.
  U očnom centru VISUS pronaći ćete široku ponudu proizvoda vodećih svjetskih brandova poput Swarovski, Max Mara, Guess, Moschino, Furla, Carolina Herrera, Bolon, Police, Enox, Polaroid, vonBogen i dr. Naša ponuda uključuje sunčane, dioptrijske i dječje naočale te svu potrebnu opremu.
 2. Omjer kvalitete i cijene.
  Naša je želja pružiti savršen omjer kvalitete i cijene proizvoda i usluga, za svačije mogućnosti. Uvjereni smo da ćete i Vi pronaći kvalitetan proizvod uz pristupačnu cijenu.
 3. Odlični popusti na web-shopu.
  U našem ćete web-shopu pronaći širok asortiman sniženih proizvoda, bez obzira jeste li u potražnji za sunčanim, dioptrijskim, dječjim naočalama ili opremom za održavanje.
 4. Još veći popusti uz primjenu kupona!
  Prijavite se na naš Newsletter i uvijek ćete biti obaviješteni o najnovijim ponudama proizvoda ili aktualnim popustima te popustima uz korištenje naših kupona!
 5. Korisnička podrška – tu smo za Vas!
  Naše je osoblje dostupno za upite svakim radnim danom od 9 od 18 sati. Stojimo Vam na raspolaganju za odabir pravog proizvoda, preporuke ili pomoć pri izradi web narudžbi. Obratite nam se putem e-maila na webshop@ocv.hr ili pozivom na broj +385 48  624 865.

U potrazi ste za povoljnom cijenom određenog proizvoda?

Osigurali smo još povoljnije cijene, već sniženih proizvoda uz korištenje koda za popust. Kod je primjenjiv na sve proizvode, a čak i na one snižene.

Kako do koda?
Naši su kodovi namijenjeni vjernim kupcima te ih je moguće zaprimiti putem našeg Newslettera ili registracijom na našu Internet trgovinu. Pretplatite se i zaprimite novosti o pogodnostima, popustima i akcijskim ponudama. Također nas možete zapratiti i na društvenim mrežama kako ne biste propustili obavijesti i pogodnosti!

Kako iskoristiti kod za popust?
Kodovi s popustima primjenjivi su na određene artikle ili na cjelokupni asortiman. Kodovi su jednostavni za unos i primjenu te ostvaruju popust uz prethodno dodan proizvod u košaricu gdje je prilikom plaćanja potrebno upisati kod kupona te odabrati opciju ‘primjeni kupon’.

Registracija ili prijava na postojeći račun

Kupovina u Internet trgovini moguća je za ne-registrirane i registrirane korisnike. Proces registracije je jednostavan i može se odraditi u svega nekoliko koraka: potrebno je odabrati opciju „Registracija“, unijeti e-mail adrese, odabrati korisničko ime i lozinku. Nakon provedenog postupka zaprimit ćete podatke za registraciju na email adresu koju ste naveli prilikom popunjavanja obrasca. 

Registrirani korisnici prilikom kupovine odabiru opciju “Prijava” gdje unose e-mail adresu i lozinku.

Napomena: registrirani korisnici ostvaruju pravo na zaprimanje posebnih ponuda i pogodnosti poput promotivnih kodova za popust prilikom kupnje.